دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی

جستجوی پیشرفته
 
 
در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی تغذیه دانشجویی و بمنظور تدوین سیاست های طبخ و توزیع در آستانه ماه مبارک رمضان صورت گرفت:   

جلسه کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی برگزار شد.
در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی تغذیه دانشجویی و بمنظور تدوین سیاست های طبخ و توزیع در آستانه ماه مبارک رمضان صورت گرفت:

جلسه کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی، در راستای ارتقای سطح کیفی فرایند طبخ و توزیع غذا در ...

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان شرقی در نشست معرفت افزایی اساتید دانشگاه (عروج)عنوان کرد:

هدف اصلی دوره تخصصی عروج ،تربیت و آموزش ارتقای معرفت افزایی اساتید است
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان شرقی در نشست معرفت افزایی اساتید دانشگاه (عروج)عنوان کرد:

هدف اصلی دوره تخصصی عروج ،تربیت و آموزش ارتقای معرفت افزایی اساتید است

به همت نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی دوره معرفت افزایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی و ...

روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان خبر داد:

جلسه هماهنگی  کلاسها ی آموزشی و نحوه پرداخت حق الزحمه مدرسان و عوامل اجرایی دوره توانمندسازی دبیران ومربیان  مدارس غیر انتفاعی
روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان خبر داد:

جلسه هماهنگی کلاسها ی آموزشی و نحوه پرداخت حق الزحمه مدرسان و عوامل اجرایی دوره توانمندسازی دبیران ومربیان مدارس غیر انتفاعی

جلسه هماهنگی کلاسها ی آموزشی و نحوه پرداخت حق الزحمه مدرسان و عوامل اجرایی دوره توانمندسازی دبیران ومربیان ...