دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی

دکتر بدری در اولین جلسه کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان اذربایجان شرقی عنوان کرد:

لزوم مدیریت هزینه در امر تغذیه با عنایت به محدویت های بودجه ای

 

 

 

 

 

 

 

 

کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی در مورخ 29/8/96 تشکیل جلسه داد.

در ابتدای این جلسه دکتر رحیم بدری مدیر امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی ضمن ارائه اطلاعاتی در رابطه با کل بودجه تخصیص یافته دانشگاه و محدودیت ها، خواستار اعمال کنترل های بیشتر در هزینه کردها شد.

نظارت بر منوی غذایی و سلامت اقلام خریداری شده جزو مواردی بود که در این جلسه از طرف حسنعلی پروین کارشناس مسئول دانشجوئی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی طرح گردید.

دکتر صرفناز باقری سرپرست پردیس فاطمه الزهرا(س) دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی نیز ضمن ارائه گزارشی از روند پخت غذا به عدم حصول نتیجه لازم از برون سپاری پخت در راستای افزایش کارایی و کاهش هزینه ها همزمان با افزایش کیفیت اشاره کرد.

برآورد دقیق هزینه ها، حرکت به سمت منوی غذائی پویا در راستای سوق به طبخ غذا با هزینه کمتر و کیفیت غذائی بیشتر، مطالبه حداکثری از پیمانکار طبخ غذا، تهیه فیلم و عکس از روند طبخ و نمایش در روز دانشجو، نظارت بر خرید اقلام غذائی و تشکیل کارگروه تدوین منوی غذائی از مصوبات اولین جلسه کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی بود.