دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی

در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی تغذیه دانشجویی و بمنظور تدوین سیاست های طبخ و توزیع در آستانه ماه مبارک رمضان صورت گرفت:

جلسه کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی، در راستای ارتقای سطح کیفی فرایند طبخ و توزیع غذا در پردیس‌های استانی در جهت بهره‌گیری از نظرات دانشجو معلمان در آستانه ماه مبارک رمضان جلسه کمیته تغذیه پردیس‌های استانی این دانشگاه با حضور دکتر حسین احمدی رئیس دانشگاه، دکتر حاجعلی زاده معاونت دانشگاه فرهنگیان استان، سرکار خانم دکتر افسانه صمدی رییس پردیس حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها، دکتر عباسزاده رئیس پردیس علامه امینی تبریز ، سرکار خانم دکتر طالب زاده معاونت پشتیبانی و توسعه دانشجویی پردیس الزهرا ،رئیس امور مالی دانشگاه ، مدیران نظارت و روابط عمومی ، کارشناس مسئولان دانشجویی پردیس هاو نمایندگان دانشجو معلمان و شورای صنفی در دفتر مدیریت استان برگزار شد.

 

دکتر حسین احمدی رییس دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی در این جلسه ضمن تشکر از زحمات اعضای شورای صنفی و کارشناسان دانشجویی با تاکید ویژه بر اهمیت سه اصل سلامت، رضایت و کیفیت غذایی دانشجو معلمان اظهار داشت: همچنان که بارها گفته‌ایم در طبخ و توزیع غذای پردیس‌های استانی باید سه اصل سلامت، کیفیت و رضایت باید در طبخ و توزیع غذای پردیس استانی توجه ویژه قرار گیرد و در کنار آن توجه به اصل صرفه‌جویی و عدم اسراف باید توجه قرار گرفته و نسبت به اجرای آن برنامه‌ریزی و دقت نظر صورت گیرد.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه فرایند طبخ و توزیع غذا در پردیس‌های استانی یکی از مهم‌ترین امور دانشگاه تلقی شده که خاطرنشان ساخت: همیشه توجه و دقت نظر در تمامی فرایند طبخ و توزیع از خرید اقلام با کیفیت تا توزیع غذای مناسب و سالم با دارا بودن تمامی شرایط کیفی و کمی دغدغه‌ها و مهم‌ترین امور مدیریت دانشگاه بوده و لازم است حوزه دانشجویی پردیس‌های استانی با همکاری اعضای شورای صنفی تمامی تلاش خود را در جهت حفظ سلامت غذایی و افزایش کمی و کیفی غذای دانش معلمان اقدامات لازم را مبذول دارند.

 

دکتر احمدی همچنین تنوع در تنظیم برنامه‌های غذایی و تعریف غذاهای جدید و مورد قبول اکثریت دانشجو معلمان را از دیگر الزاماتی دانست که باید در تدوین برنامه غذایی ماه مبارک رمضان مورد توجه قرار گیرد تا در راستای سیاست‌های کلی ابلاغی سازمان مرکزی در کنار جلوگیری از اسراف و صرفه‌جویی افزایش کیفیت و تنوع غذایی را در فرایند طبخ و توزیع شاهد باشیم.

 

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان شرقی در پایان به اهمیت رفع مشکلات سامانه کالینان، کیفیت بهتر غذاها و ایجاد وضعیت مناسب برای فروش و رزرو غذا کارمندان و اساتید تاکید کرد. شایان ذکر است در این جلسه اعضای حاضر نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان نموده و اعضای شورای صنفی نیز برنامه غذایی پیشنهادی برای ماه مبارک رمضان را ارائه دادند که در نهایت برنامه غذایی پیشنهادی مصوب شد.